Saņemiet paziņojumus par draugu atrašanās vietām pakalpojumā Google Maps

Kādu Filmu Redzēt?
 
Publicēts 2022. gada 27. jūlijā

Papildus atrašanās vietas kopīgošanai ar draugiem, Google Maps tagad sniedz paziņojumus, kad lietotājs ierodas vai atstāj vietas. Lūk, kā to iestatīt.










Lietotāji tagad var saņemt paziņojumus par savu draugu atrašanās vietām Google kartes . Šī funkcija ir lieliska, lai uzzinātu, kur atrodas draugi, tiekoties ar viņiem. Tas var būt arī lielisks drošības līdzeklis, lai redzētu, kad viņu draugs pēc nakts pavadīšanas droši atgriezies mājās. Vai arī viņi tiekas ar svešinieku uz randiņu.



Google ieviesa līdzīgu funkciju maijā. Lietotāji var nomest spraudīti un kopīgot šo atrašanās vietu ar draugiem. Tas darbojās līdzīgi kā atrašanās vietas kopīgošanas funkcija. Lai nomestu spraudīti, lietotāji atlasiet vietu kartē un turiet to, pēc tam atlasiet adresi un kopīgojiet to ar kontaktpersonu. Tas bija ērts rīks, lai dalītos ar tikšanās vietu. Atrašanās vietas kopīgošanas funkcija sniedza tālāk par to.

Saistīts: Kā skatīt nodevas cenas pakalpojumā Google Maps






Šis ir papildinājums atrašanās vietas kopīgošanas funkcijai. Kad lietotājs ir kopīgojis savu atrašanās vietu, viņš var iestatīt paziņojumus, kad šīs personas atrašanās vieta mainās. Dodieties uz Google lietotni Maps un atlasiet lietotāju, kurš ir kopīgojis savu atrašanās vietu. Pēc tam blakus vienumam “Paziņojumi” atlasiet “Pievienot”. Šeit lietotājs var izvēlēties saņemt paziņojumu, kad lietotājs ierodas vai atstāj noteiktas vietas. Augšdaļā atlasiet atrašanās vietu. Tiks parādīts uznirstošais logs, kurā lietotājam tiks lūgts saglabāt paziņojumu. Pēc tam apakšā pārslēdziet, vai saņemt brīdinājumu, kad viņi ierodas vai aiziet.



Saņemiet brīdinājumus, kad draugiem tiek nosūtīta atjaunināta atrašanās vieta

Lietotājs var ne tikai uzzināt savu draugu atjaunināto atrašanās vietu atrašanās vietas, bet arī redzēt, kad viņu atrašanās vieta tiek nosūtīta citiem. Vispirms dodieties atpakaļ uz lietotni. Pēc tam atlasiet profila attēlu un noklikšķiniet uz 'Iestatījumi'. Pēc tam ritiniet uz leju līdz “Paziņojumi” un pēc tam “Atrašanās vieta un profils”. Pēc tam atlasiet Google atrašanās vietas kopīgošana (jūs). Lietotāji var izvēlēties, vai paziņojumi ir ieslēgti, izslēgti vai tikai lietotnē.






Lietotājiem jāņem vērā, ka viņi var saņemt paziņojumus tikai tad, ja kāds jau ir kopīgojis ar viņiem savu atrašanās vietu. Pēc tam lietotājs saņems push paziņojumu no Google kartes lietotni un e-pastu. Viņi arī saņems periodiskus ikmēneša e-pasta ziņojumus, ja atrašanās vietas kopīgošana turpināsies ilgu laiku. Ja lietotājs vēlas pārtraukt savas atrašanās vietas kopīgošanu, viņam tikai jāatgriežas lietotnē un jāizvēlas “Atrašanās vietas kopīgošana”, pieskarieties lietotājam un atlasiet “Apturēt”. Turklāt viņš var arī “Pieprasīt” šīs kontaktpersonas atrašanās vietu. veidā arī.



Nākamais: Kā pārbaudīt reāllaika satiksmi pakalpojumā Google Maps

Avots: Google