Kamēr Snapchat stāsti pazūd, citi lietotāji vienmēr var uzņemt kāda cita stāsta ekrānuzņēmumu. Lūk, kā pārbaudīt ekrānuzņēmumus.
Snapchat lietotnes iestatījumos lietotāji var viegli pārbaudīt, kurš skatīja stāstu vai uzņēma tā ekrānuzņēmumu. Kopumā Snapchat ir izveidots kā drošs un uz privātumu vērsts pakalpojums, un to var redzēt daudzās funkcijās, piemēram, kā Snaps un Stories pazūd pēc noteikta laika. Tomēr, ja kāds cits lietotājs uzņem ekrānuzņēmumu ar kādu vai visiem Snaps, kas ietverti stāstā, tie var ilgt daudz ilgāk, nekā to varēja gaidīt sākotnējais plakāts.
Snapchat lietotne laika gaitā ir paplašinājusies un tagad ietver daudzas populāras funkcijas , un stāsti ir viens no tiem. Kamēr lietotājs var izveidot Snap, stāsts apkopo lietotāja Snaps kolekciju un atskaņo tos tādā secībā, kādā tie tika izveidoti. Būtībā tie ir skatāma lietotāja Snaps laika skala. Citi lietotāji var skatīt kādas personas stāstu tik reižu, cik vēlas, taču tie tiek automātiski izdzēsti pēc divdesmit četrām stundām.
Saistīts: Kā ierakstīt Snapchat, neturot nospiestu pogu
Snapchat nodrošina lietotājiem opciju lai redzētu, kurš ir skatījis vai uzņēmis stāstu ekrānuzņēmumu, un abus var pārbaudīt vienā sadaļā. Vienkārši dodieties uz konta profila lapu, augšējā labajā stūrī pieskaroties ikonai. Kad esat lapā, pieskarieties Mans stāsts un pēc tam velciet uz augšu pa ekrānu. Pēc tam lietotājam tiks parādīts to lietotāju saraksts, kuri ir skatījuši stāstu vai uzņēmuši tā ekrānuzņēmumu. Uzziņai lietotne izcels tos, kuri ir īpaši uzņēmuši ekrānuzņēmumu, lai būtu vieglāk redzēt, kurš stāstu skatījis un kurš ekrānuzņēmis.
Ierobežojumu pārbaude un Snapchat atļauju maiņa
Ir ierobežojumi, lai pārbaudītu, kurš ir skatījis vai uzņēmis stāstu ekrānuzņēmumu, jo Snapchat ģenerētajā sarakstā ir ne vairāk kā 200 Snapchat lietotāju. Tas var izrādīties problēma visiem kontiem ar augstāku iesaistes līmeni, jo tie varēs redzēt tikai pirmos 200 lietotājus, kuri ir skatījuši stāstu, nemaz nerunājot par ekrānuzņēmumu. Tomēr Snapchat lietotāji var pārbaudīt, kam ir atļauja skatīt stāstu, un vajadzības gadījumā veikt jebkādas korekcijas
Vispārīgi runājot, stāstu vajadzētu skatīt tikai Snapchat lietotājiem, kurus pievienojis sākotnējais plakāts. Lai pārbaudītu, kam pašlaik ir atļauja, atveriet profila lapu un pieskarieties iestatījumu (zobrata) ikonai. Ritiniet uz leju līdz Kurš var sadaļu un pēc tam pieskarieties Skatīt manu stāstu opciju. Atrodoties šeit, lietotājs var izvēlēties, vai stāstus var skatīt visi vai tikai draugi. Snapchat piedāvā arī a Pielāgots opcija, kas ļauj lietotājiem sašaurināt to personu sarakstu, kuras var skatīt stāstu (un pēc asociācijas uzņemt ekrānuzņēmumu), atlasot konkrētus Snapchatters.
Nākamais: Vai Snapchat var redzēt jūsu Snaps?
Avots: Snapchat