Lietotāji var viegli izdzēst ziņas un sarunas sava MacBook lietotnē Ziņojumi. Lietotājiem jāņem vērā, ka izdzēstos ziņojumus nevar izgūt.
Apple lietotāji var viegli izdzēst ziņas savos MacBooks. Daži lietotāji var dot priekšroku īsziņu sūtīšanai ar draugiem savos datoros, jo tas ir ātrāk rakstīt ar tastatūru nekā tālrunī. Vai vismaz bez pārāk daudzām drukas kļūdām. Par laimi, Apple lietotāji var izmantot iMessage tieši no saviem datoriem. Visi ziņojumi tiks parādīti arī viņu tālrunī, lai viņi varētu turpināt sarunu, kad būs ārpus mājas.
Lietotājiem jāņem vērā, ka viņi varēs nosūtīt ziņojumus citiem Apple lietotājiem tikai viņu datoru lietotnē Ziņojumi. Tomēr to ir viegli lietot. Vienkārši atveriet to, un kreisajā pusē būs pašreizējās sarunas, un, kad saruna ir izvēlēta, tā būs labajā pusē. Pēc tam atlasiet tērzēšanu, lai nosūtītu ziņojumu, vai noklikšķiniet uz pogas Jauns ziņojums, lai sāktu jaunu. No turienes ievadiet vienas vai vairāku personu tālruņa numuru vai e-pasta adreses, lai sāktu tērzēšanu. Pēc tam noklikšķiniet uz pluszīmes.
Saistīts: Pieci veidi, kā paplašināt MacBook ekrāna vietu
Ja lietotāji vēlas iztīrīt savus ziņojumus, viņi to var viegli izdarīt, atverot savā lietotnē Ziņojumi Apple MacBook un sarunas atlasīšana. Pēc tam izvēlieties vienu vai vairākus ziņojumus vai fotoattēlus, videoklipus, failus utt., pēc tam veiciet dubultklikšķi un nospiediet dzēšanas taustiņu. Tiks parādīts logs, kurā lietotājam tiks jautāts, vai viņš ir pārliecināts, ka vēlas dzēst ziņojumu. Lai apstiprinātu, atlasiet “Dzēst”. Lietotājiem jāņem vērā, ka ziņojumus pēc dzēšanas nevar izgūt. Lietotāji var arī izdzēst visu sarunu savā Mac datorā. Kad saruna ir izvēlēta, dodieties uz 'Fails' un pēc tam uz 'Dzēst sarunu'. Arī pēc dzēšanas sarunas nevar izgūt.
Iestatiet, cik ilgi lietotājs vēlas saglabāt ziņojumus
Lietotāji var arī iestatīt, kad viņu ziņas var dzēst, tāpēc viņiem tas nav jādara manuāli. Lietotnē Ziņojumi dodieties uz “Ziņojums” un pēc tam uz “Preferences”. Pēc tam sadaļā 'Vispārīgi' dodieties uz atlasi 'Saglabāt ziņojumus' un izvēlieties 30 dienas, vienu gadu vai mūžīgi. Ja lietotājs izvēlas 30 dienas vai vienu gadu, visi ziņojumi, ieskaitot pielikumus, tiks dzēsti pēc noteiktā laika.
Var būt daudz iemeslu, kāpēc lietotājs var vēlēties dzēst savus ziņojumus vai sarunas. Varbūt viņi izšķīrās ar otru pusi un vairs nevēlas skatīties uz viņu sarunu. Varbūt viņi vienkārši vēlas atbrīvot vietu. Ziņojumi kas ir izdzēsti MacBook datorā, izmantojot iCloud, tiks automātiski izdzēsti arī visās pārējās ierīcēs. Tātad tas var atbrīvot vietu arī citur. Neatkarīgi no iemesla, to ir vienkārši izdarīt.
Nākamais: Emocijzīmju, bultiņu, zvaigžņu un valūtas simbolu lietošana Mac vai MacBook datorā
Avots: Apple