Facebook profila bloķēšana ir viens no labākajiem veidiem, kā saglabāt personas informāciju privātu. Lietotāji to var viegli izdarīt Android, iOS un tīmeklī.
Privātums vienmēr ir bijis strīdīgs jautājums Facebook , taču ir lietas, ko lietotāji var darīt, lai aizsargātu savu personisko informāciju platformā. Protams, cilvēki var slēpt savus Facebook profilus no svešiniekiem, lai novērstu nevēlamu mijiedarbību, taču viens no labākajiem veidiem, kā saglabāt Facebook kontu privātu un atturēt vajātājus, ir to vienkārši bloķēt. Funkcija ir izstrādāta, lai aizsargātu lietotāju personisko informāciju no cilvēkiem, kuri nav viņu draugi, un to var izdarīt operētājsistēmās Android, iOS un tīmeklī.
Kad lietotājs bloķē savu Facebook profilu, tas neļauj svešiniekiem redzēt lielāko daļu savas personīgās informācijas, tostarp draugu sarakstu, stāstus, ziņas un lielāko daļu citas detaļas. Profila bloķēšana nozīmē arī to, ka tikai draugi var redzēt savu pilna izmēra profila fotoattēlu un vāka fotoattēlu, lai uzlabotu privātumu. Turklāt visas viņu publiskās ziņas būs redzamas tikai draugiem, nevis visiem Facebook. Lietotāji var viegli bloķēt savus profilus visās pieejamajās platformās.
Saistīts: Kā paslēpt aktīvo statusu (zaļo punktu) Facebook, lai apturētu kaitinošos ziņojumus
Uz bloķēt Facebook profilu izmantojot mobilo lietotni, vispirms pieskarieties profila iemiesojumam augšējā kreisajā stūrī. Pēc tam nospiediet trīs punktu izvēlnes pogu labajā pusē, blakus ' Rediģēt profilu ' pogu. Nākamajā ekrānā vienkārši atlasiet ' Bloķēt profilu ' un pēc tam apstipriniet lēmumu nākamajā lapā, pieskaroties zilajam ' Bloķējiet savu profilu ' pogu apakšā. Tam vajadzētu bloķēt šo Facebook profilu un novērst šī lietotāja personiskās informācijas rādīšanu cilvēkiem, kuri nav viņu draugi pakalpojumā Facebook. Process ir identisks operētājsistēmām Android un iOS.
Opcija Bloķēt profilu ir pieejama tikai Facebook mobilajā vietnē
Lietotāji var arī bloķēt savu profilu, izmantojot Facebook vietni, taču tas nav tik vienkārši, kā gribētos. Facebook darbvirsmas vietne nepiedāvā ' bloķēšanas profils Un' opciju, kas nozīmē, ka lietotājiem ir jāvirzās uz vietni mobilajām ierīcēm, kas tiek darīts. Lai gan risinājums ir pietiekami vienkāršs, tas joprojām ir nedaudz kaitinošs, kas Facebook ir jāizpēta. Tomēr šobrīd tā ir vienīgā pieejamā metode cilvēkiem, kuri vēlas bloķēt savu profilu, izmantojot vietni.
Cilvēkiem, kuri labprātāk izmanto vietni, lai bloķētu savu profilu, piesakieties Facebook mobilajā vietnē (m.facebook.com) un noklikšķiniet uz profila iemiesojuma augšējā kreisajā stūrī. Pēc tam nospiediet trīs punktu izvēlnes pogu blakus zilajam ' Rediģēt profilu ' pogu un uznirstošajā izvēlnē atlasiet ' Bloķēt profilu .' Visbeidzot apstipriniet lēmumu, noklikšķinot uz ' Bloķējiet savu profilu ' pogu nākamajā lapā.
Nākamais: Kā izdzēst Facebook fotoattēlus Android, iOS un darbvirsmā
Avots: Facebook