Kā īslaicīgi deaktivizēt Snapchat un cik ilgi jums ir nepieciešams atkārtoti aktivizēt

Kādu Filmu Redzēt?
 

Snapchat konta dzēšana ir pietiekami vienkārša, taču piemērotāka iespēja varētu būt tā īslaicīga deaktivizēšana. Lūk, kas jums jāzina.





Tā vietā, lai dzēstu a Snapchat pilnībā, lietotāji var vienkārši deaktivizēt savu kontu. Tomēr šeit ir daži punkti, kas jāzina, tostarp tas, kā darbojas Snapchat deaktivizēšanas (un dzēšanas) process. Ir arī jautājums par to, cik ilgi lietotājam ir atkārtoti jāaktivizē savs Snapchat konts, pirms tas pilnībā beidzas.






Snapchat gadu gaitā ir saglabājusies ļoti populāra platforma, un tas notiek, neskatoties uz pieaugošo konkurenci sociālo mediju telpā. Lai gan citi “lielie sociālie tīkli” mēdz piedāvāt dažādas funkcijas un kalpo dažādiem mērķiem, dažas no šīm nepilnībām ir mazinājušās. Acīmredzamākais piemērs tam ir Snapchat Stories. Lai gan Snapchat stāsti agrāk bija oriģināla ideja, kopš tā laika tā jau kādu laiku ir kopēta un pavairota Instagram, Facebook, WhatsApp un pat Twitter.



Saistīts: Kā neļaut nejaušiem cilvēkiem pievienot jūs pakalpojumā Snapchat

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izmēģināt dažas no šīm konkurējošajām funkcijām vai vienkārši atpūsties no Snapchat, lietotāji var diezgan viegli deaktivizēt viņu Snapchat kontu uz laiku. Faktiski konta deaktivizēšana Snapchat acīs neatšķiras no tā dzēšanas, jo deaktivizēšanas process ir pirmais solis konta dzēšanas virzienā. Lai faktiski iestatītu Snapchat kontu deaktivizētā stāvoklī, lietotājam būs jāpiesakās Snapchat tīmekļa portālā ar savu parasto lietotājvārdu (vai e-pastu) un paroli. Pēc pieteikšanās lietotājam būs iespēja dzēst savu kontu. Lai gan tas izklausās ļoti pastāvīgi, tā nav.






Kā darbojas deaktivizēšana un dzēšana (un cik ilgs laiks jums ir)

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties īslaicīgi deaktivizēt vai neatgriezeniski dzēst kontu, vispirms ir jāatzīmē konts dzēšanai, veicot iepriekš minētās darbības. Kad tas ir izdarīts, konts automātiski pāries statusu deaktivizēts. Šajā periodā konts nevar sazināties ar citiem platformas lietotājiem. Deaktivizēšanas periods ir spēkā 30 dienas, un, kad šis periods beidzas, konts tiek dzēsts. Īsāk sakot, ikviens, kurš īslaicīgi deaktivizē Snapchat kontu, var atstāt to deaktivizētu ne ilgāk kā 30 dienas. Kad šīs 30 dienas ir pagājušas, vairs nav iespējams atgūt piekļuvi kontam.



Kad gatavs atgriezties Snapchat pasaulē , process ir diezgan vienkāršs, un tam pat nav nepieciešams tīmekļa portāls. Tā vietā vienkārši piesakieties atpakaļ lietotnē Snapchat, un viss. Snapchat atzīmē, ka var paiet 24 stundas, pirms konts tiek pārslēgts no deaktivizēta uz atkārtoti aktivizētu, tāpēc lietotāji, iespējams, nevēlēsies to atstāt līdz pēdējai konta atkārtotas aktivizēšanas dienai. Un atšķirībā no deaktivizēšanas e-pasta adresi nevar izmantot, lai pieteiktos atpakaļ lietotnē un atkārtoti aktivizētu kontu. Citiem vārdiem sakot, kopā ar paroli jums būs jāizmanto faktiskais Snapchat lietotājvārds, tāpēc pirms konta deaktivizēšanas, iespējams, ir vērts atzīmēt, kas tie ir.






Un tas ir viss. Snapchat atzīmē, ka tas 'var saglabāt dažus personas datus' dzēstiem kontiem, taču tas viss ir mazsvarīgs. Kā skaidro Snapchat, 'Piemēram, mēs saglabāsim informāciju par visiem pirkumiem, kurus, iespējams, esat veicis, izmantojot Snapchat, un par to, kad esat piekritis mūsu pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un konfidencialitātes politikai.' Juridiskie noteikumi tiek saglabāti, taču visi jūsu fotoattēli , draugi un citi personas dati tiek dzēsti kopā ar jūsu kontu. Šī iemesla dēļ ir ieteicams dublēt Snapchat fotoattēlus/video citā lietotnē (piemēram, Google fotoattēli vai iCloud Photos), lai nodrošinātu, ka joprojām varat tiem piekļūt pat tad, kad Snapchat konts ir miris un pazudis.



Nākamais: Kas notiek ar jūsu atmiņām, kad izdzēšat Snapchat?

Avots: Snapchat