Trokšņa samazināšana pakalpojumā Facebook Messenger: izslēdziet skaņu, ignorējiet vai bloķējiet cilvēkus

Kādu Filmu Redzēt?
 

Vai jūs pārņem Facebook Messenger tērzēšanas pavedienu skaits? Papildus kontaktpersonu bloķēšanai ir arī veidi, kā iztīrīt nekontrolējamu iesūtni.





Facebook's Lietotne Messenger ir vērtīgs veids, kā sazināties ar draugiem, paziņām un pat biznesa kontaktiem, taču, ja tā netiek kopta, personas iesūtne var tikt pārpludināta ar nevēlamu saturu. Lai gan Facebook nesen ir uzlabojis savu platformu ar jauniem rīkiem, joprojām nav skaidra veida, kā dzēst vai pārtraukt kādu no tā ziņojumapmaiņas lietotnē. Lietotāja bloķēšana pakalpojumā Messenger ir acīmredzama un ātrākā izvēle, taču tā tiek uzskatīta arī par ekstrēmu un zināmā mērā pastāvīgu rīcību.






Pašlaik nav vienkārša veida, kā izņemt kādu no lietotāja Messenger kontaktpersonu saraksta. Atšķirībā no Facebook galvenās platformas, pakalpojumā Messenger nav pieejama poga “Atcelt draugu”, tiklīdz lietotājam ir atļauts sazināties. Kad persona ir pievienota, tā var redzēt, kad kontaktpersona ir tiešsaistē. Tomēr ir pieejamas dažas opcijas, kas mazinās nevēlamo ziņojumu redzamību Messenger iesūtnē.



Saistīts: Cik drošs ir Facebook Messenger un kā to padarīt vēl drošāku

Pirmais aizsardzības līmenis pret Facebook Messenger jucekli ir 'Arhīva' funkcija . Izmantojot šo opciju, persona netiek noņemta kā kontaktpersona, taču tiek pārvietots ar viņu esošais ziņojumu pavediens no iesūtnes uz mapi “Arhivētās tērzēšanas sarunas”, kurai var piekļūt vēlāk. Lai to izdarītu, Messenger iesūtnē turiet nospiestu personas tērzēšanas pavedienu un pēc tam pieskarieties “Arhivēt”. Lai izgūtu arhivētās ziņas, lapas augšējā kreisajā stūrī pieskarieties ikonai Profils, pēc tam pieskarieties “Arhivētās tērzēšanas sarunas”. Pieskaroties kontaktpersonas pavedienam un nosūtot tai ziņojumu, pavediens tiks novirzīts atpakaļ galvenajā iesūtnē, kur viņi atkal varēs nosūtīt ziņojumus un video tērzēt, izmantojot programmu Messenger .






Īslaicīgi izslēgt cilvēkus pakalpojumā Facebook Messenger

Ja lietotājam pakalpojumā Messenger ir dažādi aktīvi grupas tērzēšanas pavedieni, paziņojumi var kļūt neveiksmīgi. Tērzēšanas pavediena skaņa ļauj personai lietotnē lietotnes sarunas apturēt, neizņemot sarunu no iesūtnes vai neatzīmējot to kā izlasītu. Lai izslēgtu Messenger sarunu, turiet nospiestu pavedienu un pēc tam pieskarieties “Izslēgt skaņu”. Izvēlieties, vai izslēgt īsziņu paziņojumus, zvanu paziņojumus vai abus. Var iestatīt arī izslēgšanas laika ierobežojumu.



The 'Ignorēt' funkcija ir uzticama metode vizuālai atpūtai no kāda lietotnes. Šī opcija ir solis virs skaņas izslēgšanas un arhivēšanas — tā ievieto tērzēšanu ar personu vai grupu surogātpasta mapē ar nosaukumu 'Ziņojumu pieprasījumi'. Šeit tiek nosūtīti ziņojumi no cilvēkiem, kas atrodas ārpus lietotāja tiešā tīkla, un tas ir lielisks risinājums, ja neregulāri Facebook Messenger pārtraukumi nav pieejams attaisnojums, lai neatbildētu uz kaitinošiem kontaktiem. Ignorējot tērzēšanu, tiks izslēgti kontaktpersonas ziņojumu paziņojumi, un persona paliks neinformēta, ka saruna ir ignorēta un nosūtīta uz mapi Mēstules. Lai to paveiktu iPhone tālrunī, lēnām velciet pa kreisi pa tērzēšanas pavedienu, pēc tam pieskarieties “Vairāk” (trīs punktu ikona). Android tālrunī turiet nospiestu pavedienu, lai atvērtu izvēlni. Tap 'Ignorēt'. Lai piekļūtu ignorētajiem tērzēšanas pavedieniem, pieskarieties profila ikonai, pēc tam pieskarieties “Ziņojumu pieprasījumi” un dodieties uz cilni “Surogātpasts”. Atbildot uz pavedienu, tas tiks pārvietots atpakaļ uz aktīvo tērzēšanas sarakstu.






Ja lietotājs ziņojumapmaiņas lietotnē nevēlas sazināties ar citu lietotāju, ekstrēmākā metode lietotāja kontaktpersonu saraksta apgriešanai un Facebook Messenger drošības sasniegšanai ir cilvēku bloķēšana. Lai to izdarītu, pieskarieties lietotāja tērzēšanas pavedienam, pēc tam pieskarieties profila ikonai. Ritiniet uz leju un pieskarieties “Bloķēt”. Ņemiet vērā, ka bloķēšana pakalpojumā Messenger nav līdzvērtīga bloķēšanai galvenajā Facebook, tāpēc, ja kāds ir Facebook draugs, viņa darbības Facebook joprojām būs redzams. Bloķējot lietotāju pakalpojumā Messenger, tas netiek bloķēts arī grupas tērzēšanā vai Messenger telpās. Tādā gadījumā var būt nepieciešams pamest grupas, pieskaroties grupas tērzēšanas pavedienam un pēc tam tērzēšanas nosaukumam. Ritiniet uz leju un pieskarieties “Iziet no tērzēšanas”. Pirms kādas personas bloķēšanas vislabāk ir pārliecināties, ka tas ir uz visiem laikiem. Kādas personas atbloķēšana pakalpojumā Messenger prasīs vairāk pūļu un būs nepieciešama piekļuve tīmekļa pārlūkprogrammai.



Nākamais: Kā bloķēt Facebook profilu, lai paslēptu privāto informāciju un aizsargātu privātumu

Avots: Facebook 1 , divi , 3