Kā atsaukt ziņojumu sūtīšanu pakalpojumā Facebook Messenger

Kādu Filmu Redzēt?
 

Facebook lietotāji no Messenger sarunām var neatgriezeniski izņemt ziņojumus, kurus viņi nav plānojuši sūtīt, taču šai funkcijai ir ierobežojumi.





Katrs Facebook lietotājam, iespējams, ir nācies piedzīvot šausmas, nejauši nosūtot ziņojumu Messenger kontaktpersonai, kas bija domāta kādam citam, tāpēc ir labi, ka uzņēmums pieļauj iespēju atsaukt kļūdainos tērzēšanas ziņojumus un novērst tos no vienas vai otras personas redzesloka. visas sarunā iesaistītās puses. Tā vietā, lai no apmulsuma pilnībā atspējotu Facebook Messenger, lietotāji var saglabāt seju tiešsaistē, ievērojot dažus pieņemamus brīdinājumus.






The 'atsaukt' opcija ir pieejama lietošanai, izmantojot Facebook Messenger cilni galvenajā platformā, izmantojot darbvirsmas lietotni. Tam var piekļūt arī vietnē messenger.com, kā arī Messenger mobilajās lietotnēs operētājsistēmās iOS un Android. Ja ziņojums Facebook tērzēšanas pavedienā netiek nosūtīts, dzēsto tērzēšanas burbuli aizstās paziņojums, kas paziņo, ka persona, kas nav nosūtījusi ziņojumu. Sarunā iekļautās personas joprojām redzēs šos tērzēšanas vēsturē ierakstītos ziņojumus, kas pašlaik nav pieejami, taču viņi nevarēs izlasīt sākotnējo ziņojumu, ja vien viņi to neizlasīs pirms dzēšanas. Tas atšķiras no Facebook Messenger pazušanas režīma, kas ļauj lietotājiem sazināties bez ziņojumiem, kas tiek arhivēti tērzēšanas vēsturē, kamēr funkcija ir aktīva.



Saistīts: Kā datorā nosūtīt WhatsApp ziņojumus

Saskaņā ar TechCrunch , iespēja atcelt ziņojumu sūtīšanu ir pieejama kopš 2018. gada, taču toreiz lietotājiem bija tikai desmit minūtes pēc ziņojuma piegādes, lai to ņemtu atpakaļ; pēc tam tas tika pastāvīgi ierakstīts. Tagad lietotāji var vai nu pastāvīgi 'Atsaukt visiem' un noņemt ziņas no katra skata vai vienkārši paslēpiet ziņojumus, kurus viņi vairs nevēlas redzēt, atlasot 'Atsaukt tev.' Lai to izdarītu darbvirsmas tīmekļa pārlūkprogrammā, atveriet vietni facebook.com, noklikšķiniet uz Messenger ikonas lapas augšējā labajā stūrī un atlasiet sarunu. Varat arī doties tieši uz vietni messenger.com un atvērt sarunu pavedienu. Noklikšķiniet uz trīs punktu ikonas blakus ziņojuma burbulim, lai dzēstu un atlasītu 'Atcelt sūtīšanu.' Izvēlieties starp 'Atsaukt visiem' vai 'Atcelt sūtīšanu jums.' Kad izvēle ir izdarīta, noklikšķiniet uz 'Atcelt sūtīšanu.'






Atsauciet ziņojumu vai vienkārši noņemiet to no skata

Lietotāji var arī aktivizēt lietotni Messenger savos mobilajos tālruņos un atvērt tērzēšanas pavedienu, no kura viņi vēlas dzēst ziņas. Atrodiet teksta burbuli, kuru vēlaties noņemt, un turiet to nospiestu, līdz tiek parādītas opcijas. Android lietotāji var pieskarties 'atsaukt' un izvēlēties starp 'Atsaukt visiem' vai 'Atcelt sūtīšanu jums.' iPhone īpašniekiem jāsit 'Vairāk' pirms izvēles 'Atcelt sūtīšanu' tad 'Atsaukt visiem' vai 'Atcelt sūtīšanu jums.'



Dažiem Facebook lietotājiem nezināšana var būt absolūta svētlaime. Nevis ir bloķēt kādu pakalpojumā Messenger , cilvēki var izmantot 'Atcelt sūtīšanu jums' opciju un aizmirstiet, ka viņi kādreiz ir kādam nosūtījuši ziņojumu, neatņemot paziņojumu un cita Facebook lietotāja iespēju joprojām redzēt ziņojumu. Ņemiet vērā, lai gan Facebook Messenger būtībā ir drošs , dzēstās tērzēšanas sarunas joprojām var tikt iekļautas pārskatos, kad lietotājs vai kāds no tērzēšanas dalībniekiem lejupielādē savu Facebook datu kopiju. Tomēr tiks norādīts, ka ziņojumi netika nosūtīti tērzēšanā, nevis tie, kas sākotnēji bija teikti. Turklāt ir iespējams, ka citi Facebook lietotāji, iespējams, jau ir redzējuši vai pārsūtījuši ziņojumu, pirms tas tika izdzēsts.






Nākamais: Kā atrast draugu dzimšanas dienas pakalpojumā Facebook (iPhone, Android un dators)



Avots: Facebook , TechCrunch